15:e april.

Information om detta spännande datum kommer till er samtidigt som det kommer till mig:

http://borgenkulturcentrum.wordpress.com/2011/03/07/manadsflyer/

Annars har jag bara ryggskott och skriver korrespondens med http://bokgeten.blogspot.com/

Vilket naturligtvis är sjukt smickrande.

Och passar på att tipsa om:

SOMMARLYRIKEN, vecka 29.

Är du intresserad av att arbeta med vad det senaste decenniet av lyrik fört med sig?
Vill ha arbetsläger på din semester?
Har du skrivit dikt med metoder som inneburit att du sett det omgivande språkbruket som ett redskap i ditt arbete? Eller är det det du vill? Då ska du komma och uppleva SommarLyriken!
Arbetsveckan på SommarLyriken är en obduktion. Med ögon, öron och händer, därför tillika elektroniska och manuella ord- och andra behandlare ska dikten låta sig obduceras, så närgående att dess väsen står framför oss, tydliggjord nog att vi kan låta den återuppstå som klocka, kamera och förstoringsglas. Vi ska montera ner dikten; för att kunna läsa den, för att kunna skriva den. Vi ska störa dikten. Störa dig. Störa läsningen. Störa tillverkningen.
Vi ska störa nedmonteringen av dikten. Vi ska skriva det förflutnas dikt, skriva om; skriva dagens dikt som gårdagens, gårdagens som morgondagens och den redan skrivna som något fortfarande inne i idéstadiet. Studera strömningar, strömmingar. Teori. Annan teori. Tvärvetenskap; vi ska producera fram bastarder av dikter: Den fula, den obegripliga, den egenartade, den vardagliga, den strömlinjeformade; allt ska vältas omkull och skrivas om. Tillsammans när vi borde skriva ensamma; ensamma när vi borde skriva tillsammans. Vi ska skriva den bästa dikten någonsin – bara för att sedan kunna skriva om den och in den.
Sommarkurs med Freke Räihä, konceptuell dendrolog och studerande poet, och David Väyrynen, studerande poet och brevbärare.

Say something!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.